2.CROZAG BIKE RIDE , 2014

Objavljujemo prikupljene fotografije s biciklijade 2.CROZAG BIKE RIDE , koja se ove godine po prvi puta održala na relaciji Westgate Shopping City – Tuhelj .
Po prvi puta organizirali smo biciklijadu na području dviju županija : Zagrebačke i Krapinsko-zagorske , samim time dviju na području policijskih uprava te smo zadovoljni i sretni što je sve prošlo u najboljem redu i bez ikakvih nezgoda te još jednom zahvaljujemo policijskoj pratnji iz Zaprešića,Klanjca, Krapine i Zaboka . Zahvaljujemo našim civilnim redarima na motorima koji su i ovaj puta besprijekorno odradili svoju zadaću i osigurali sigurno bicikliranje .
Ovim putem zahvaljujemo Westgate Shopping centru , SIXT Croatia – rent-a-car , Termama Tuhelj , Općini Tuhelj , Općini Veliko Trgovišće , Udruzi “Biosfera” iz Zagreba , Mažoretkinje – Dubrovčan te svim onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji CROZAG BIKE RIDE biciklijade !
Tijekom sutrašnjeg dana obavijestiti ćemo Vas o ukupno prikupljenom iznosu za Slavoniju kao i o načinu predaje prikupljenih sredstava stradalima u svibanjskim poplavama .
Također , još jednom čestitamo gsp.Robertu Lekan na osvojenom poklon bonu turističke agencije MEDADRIA iz Rijeke ( besplatan vikend aranžman na polupansionu , za dvije osobe ) !
Kratak osvrt na biciklijadu :
- odlično društvo
- ugodno proveden dan
- zadovoljni sudionici biciklijade
- prikupljena humanitarna pomoć za Slavoniju
- odlična organizacija
- odlično i korisno iskustvo

Sve navedeno , garancija je da ćemo iduće godine organizirati još kvalitetniju biciklijadu u kojoj će sudjelovati mnogo više sudionika !
Sve navedeno , garancija je da ćemo organizirati i odraditi događaj koji će ponosno promovirati regiju kojoj pripadamo , kao turističku destinaciju koja se mora posjetiti !

S veseljem očekujemo idući CROZAG BIKE RIDE , te se veselimo ponovnom zajedničkom druženju!
Lijep pozdrav svima ,

ORGANIZACIJSKI ODBOR
“Zagorje u srcu” & “BK Bumbar”