U tjednu od 5. do 9. svibnja 2014. održava se serija od pet roadshow prezentacija Hrvatske u nekoliko njemačkih gradova. Na poziv turoperatora FTI, agentima prodaje turističkih agencija u Nürnbergu, Frankfurtu, Kölnu, Hannoveru i Berlinu prezentiraju se novosti iz turističke ponude hrvatske za sezonu 2014.
Agentima se, osim ponude FTI grupe i last minute turoperatora 5 vor Flug, predstavljaju i novi proizvodi koji će upotpunjavati doživljaje turista u Hrvatskoj u nadolazećoj sezoni.
Roadshow prezentacije zamišljene su kao predstavljanje proizvoda grupacije FTI za Hrvatsku širem krugu agenata prodaje te se pritom nastoji dodatno motivirati agente na prodaju aranžmana za Jadran. Prezentacije su ujedno prilika da se agentima pruže odgovori na pitanja s kojima se najčešće susreću prilikom razgovora s klijentima i prodaje aranžmana. Prezentaciju hrvatske turističke ponude za sezonu 2014. održava voditelj ispostave u HTZ-a iz Münchena Romeo Draghicchio. Osim ispostave HTZ-a iz Münchena na Roadshowu sudjeluje i Valamar grupa koja svoju ponudu i novosti za sezonu 2014. predstavlja na malom sajmu za agente koji se održava prije samih prezentacija.
Ukupno se očekuje da će se na Roadshowu detaljna ponuda za Hrvatsku prezentirati pred više od 300 agenata koji će imati priliku upoznati se s novostima u turističkoj ponudi hrvatskih tvrtki i novosti u destinacijama.
Roadshow prezentacije su vrlo dobra prilika da se iz prve ruke od agenata dobije informacija kako teče prodaja aranžmana za Hrvatsku te da se upoznamo s dojmovima njihovih klijenata koji su već boravili u Hrvatskoj.
Objava : HTZ